Så bra fråga! Hej, kan du inte förklara hur, när och hur mycket man ska ge i dricks? Jag är över med jobbet en gång per år och tycker det är jättesvårt att veta när och hur mycket man ska ge i dricks, och till vilka? Ska man strax ge dricks till hotell städerskan? Jag tycker det är svårt och vill inte uppfattas som snål och oförskämd.Tycker att drickskulturen gått över styr i USA, men eftersom många som jobbar inom serviceyrken får en del av lönen i dricks, behöver dricks för att klara sig dricksar jag så gott som alltid. Ger ej dricks när jag själv går fram till en disk, beställer och bär drickan / maten till bordet. Sitter jag på restautang ger jag 20 procent om det är en krog jag återvänder till, annars mellan 15-20 procent. Hos frissan 15-20 procent, samma sak nagelsalongen. Bor jag på hotell lämnar jag några dollar i rummet varje dag eller 10-20 dollar sista dagen.