Jag försöker vara öppen för nya upplevelser när jag går på restaurang, men det finns några rätter/ingredienser på menyn jag sällan kan motstå. Vi kan kalla dem triggerrätterna. 1. Pocherade ägg. I dag frågade jag med desperation i rösten om det fortfarande gick att beställa från frukostmenyn trots att klockan var kvar i ett. Det gick det och voilá en avokadomacka med två pocherade ägg. Hej himmelriket! 2. Tryffel och hummer. Det finns få rätter jag gillar mer än lobster tacos på Oysterette. Jag försöker att undvika kött, men en eller två gånger i månaden unnar jag mig lobster taco, sushi eller som när vi var uppe i New York: Helkokt hummer. Kände tyvärr att jag inte skulle klara av att kasta hummer i det kokande vattnet och det borde diskvalificerar mig från att äta också skaldjur. 3. Burrataost. Ni vet, riktigt krämig mozzarella. Beställer konstigt nog nästan aldrig sallad, men står det burrata på menyn finns det en risk att jag faller dit. Finns det nåt ni inte kan motstå? Read more