En vanlig dag hemma i Los Angeles äter jag flingor, mackor eller två kokta ägg till lunch. Eller så lyxar Magnus och jag till det och äter ute. Här på landet ska alla plötsligt äta frukost, lunch och middag och eftersom det är min mammas sommarställe och mitt hemland är jag huvudansvarig för maten.Jag har egentligen inget emot att laga mat (eller klippa gräs, vika tvätt, gå an med häcksaxen i otrimmade buskar osv). Sitter man mest och skriver saker på en skräm är det ett trevligt avbrott. Dessutom brukar jag plugga in en podd om amerikansk politik i öronen medan jag pysslar. Det som är jobbigt är att bestämma vad man ska äta. Det finns bara så mycket nypotatis och sill / rökt lax en människa kan få i sig.Ibland varierar jag mellan det och rester från middagen innan. Gillar känslan av smårätter där alla kan plocka åt sig av sina egna favoriter och att till på köpet få städa ur kylskåpet är fantastisk. En äter spenatplättar, en annan gårdagens tomatpasta uppstekt, en tredje halloumin, en fjärde stekt potatis osvMen sen då. Vad äter man sen som är ganska lättlagat, somrigt och med inte för många ingredienser (orka och och handla mat hela tiden). Hjälp mig gärna med förslag och exempel!