Karin fundersamt:Allts’e5 den h’e4r japanska maten ‘e4r nog ‘f6verlag god, men’85 Jag:Hur menar du? Karin:F’f6r att ta ett exempel den h’e4r bollen av k’f6tt ‘e4r ju en alldeles vanlig j’e4vla k’f6ttbulle glaserad i n’e5nting som eventuellt kunde vara honung. Hur originellt ‘e4r det? Jag:Jag f’f6rst’e5r. Har du testat den h’e4r vita fr’f6bollen? Karin ‘e4cklad:Jo, och det fanns n’e5nting svart och riktigt ‘e4ckligt l’e4ngst inne i den. Som en svart, svampig k’e4rna. Uh. Jag:Ja, de tycker verkligen om att g’f6mma lite ‘e4ckliga saker i livsmedel som till det yttre ser oskuldsfullt ut. Karin:Jag gillar det h’e4r gula, vad det ‘e4n m’e5 vara. Jag:Mmm, s’e5g f’f6r k’f6ttigt ut f’f6r min smak. Karin:F’f6rresten, vad ‘c4R det d’e4r vita du ‘e4ter? Det p’e5minner alldeles f’f6r mycket om slemmigt slidsekret f’f6r att jag ska v’e5ga testa p’e5 det. Jag:Det ‘e4r ‘e4gg, tackar som fr’e5gar. Nu ‘e4r den h’e4r lunchen ‘f6ver. ‘c5tminstone f’f6r min del. Read more