När det inte är för soligt eller för blåsigt eller regnigt äter vi middag ute på fältet. Till min stora besvikelse går det inte hästar i grannens hage det här året, men jag klarar mig. Den enklaste maten måste vara pizza. Vi köpte färdiga bottnar på Ica, slängde på tomatsås, några kantareller och ost från kylen. Det är säkert ett tecken på medelåldern, men jag blir på så gott humör när jag kan använda mig av rester i kylskåpet och laga något gott av det. I Finland gick det för snart 20 år sedan ett tv-program där en kock åkte hem till folk och lagade mat på det som fanns i deras kylskåp. En kväll bjöd svärmor på vin. Vi pratade om att vara en person som har lätt för att bli beroende och det är skönt att veta att jag i alla fall inte kommer att bli beroende av vin. Jag vet exakt när jag inte vill dricka mer. Vin slutar helt enkelt att smaka gott efter cirka två glas. Fy vad präktigt det där lät, om det väger upp lite så åt jag upp allt innehåll i en påse med Suffeli Puffeli. En ruskig dag åt vi middag i ateljen. Otroligt mysigt med regnet som smattrade utanför. Magnus och jag hade dessutom surfat hela förmiddagen så vi var vrålhungriga. Här sitter vi (inklusive giraffen Butter som Majlis tog med från LA). Min pappa älskade pommac så det kändes som en lite hälsning till honom att ha det på bordet. Vi åkte förbi Kivik och köpte två havskräftor var. Och här är min kompis Malins underbara häst Clicksson. Så fin och perfekt på alla sätt. Det var dagens hälsning från Österlen (vi badar bastu cirka varannan dag).