I dag promenerade vi till Oysterette på Oceans Avenue för att äta en sen lunch. Det blev givetvis lobster tacos och lobster rolls. De första åren vi bodde här hade jag fått för mig att Oysterette var en turistfälla med halvbra mat och svindyra priser. Sen åt vi där och godare ostron och bättre lobster tacos har jag nog aldrig smakat på. Magnus beställer alltid in en lobster roll, men jag blir knäsvag bara av att tänka på mina tacos. Om jag en dag sitter inne för brutalt mord och inväntar min avrättning, kommer lobster tacos lätt att vara min sista måltid. Vilken är er sista måltid? Ostburgare och pommes? Sushi? Falafel från Fafas (min andraplats)? Pizza? Los Angeles är fullt av riktigt bra restauranger, däremot finns det inga listade Michelin-krogar. Detta sägs vara för att folk i LA är mer intresserade av filmstjärnor än restaurangstjärnor, men vare sig det stämmer eller inte håller många av restaurangerna riktigt hög klass. Om jag måste lista några av mina favoriter måste det bli Nobu i Malibu, en av de bästa matupplevelserna i livet, men också väldigt dyrt. Guisados tacos i Echo Park, enkelt och fruktansvärt gott. Pace i Laurel Canyon, italienskt med hög romantikfaktor. Gracias Madre i West Hollywood (en gång satt lena Dunham i bordet bredvid oss) med mexikansk vegansk mat och väldigt LA-mysigt med ett träd mitt på uteserveringen, glödlampor och god tequila. Butcher’s Daughter i Venice (bättre frukost och lunch än middag) ja och en massa andra, men de finns ju också uppräknade i min Los Angeles-guide. Ja, och så drack vi varsin mimosa och det gjorde inte lunchen sämre. Jag var såklart väldigt nöjd. Read more