När jag var liten brukade min mormors syster Karin (idag 104 år gammal) bjuda på chokladpopcorn. Minns att jag ÄLSKADE dem, men kunde inte som vuxen hitta dem i affären. Några årtionden senare kommer Whole Foods till min räddning. Jag vill absolut inte att ni förväxlar dessa med sötade popcorn, det kan vi alla komma överens om att är äckligt. Men det finns däremot någonting gäckande med kombinationen salt och sött. Det ser inte mycket ut till choklad, men smaken kommer väldigt bra fram. Jag är ganska öppen för nya smakupplevelser. Salt på vattenmelon. Chips och choklad. Lakrits/salmiak med choklad. Jag tror att man kan lära sig gilla allt. Vill minnas att professorn Micael Dahlen gjorde ett experiment där han testade att vänja sig vid smaken smör på skumbananer. Det som jag inte kan tycka är gott är saltgurka (pillar alltid bort den från hamburgare) och Janssons frestelse (skyller på skolköket). Alltså inte nödvändigtvis i kombination utan också individuellt. Finns det en ovanlig kombination av smaker ni älskar? Maträtt/råvara ni absolut inte får ner? Read more