Vanligtvis uppmuntrar jag folk att fixa hemmafester, det ‘e4r mysigare och h’e4lsosammare f’f6r pl’e5nboken ‘e4n att g’e5 ut och dessutom koncentreras kompisg’e4nget till ett begr’e4nsat utrymme, utan andra distraherande element. Samtidigt har man ocks’e5 st’f6rre kontroll ‘f6ver musiken som spelas och riskerar inte att f’e5 tv’e5ngstankar om att det kanske ‘e4r ‘e4nnu roligare p’e5 ett annat st’e4lle. Ni vet den d’e4r k’e4nslan av att man hela tiden m’e5ste r’f6ra p’e5 sig fr’e5n bar till bar f’f6r att inte missa n’e5gonting kul. Den enda med hemmafester som g’f6r mej s’e5 oerh’f6rt besviken ‘e4r -just det- b’e5l. Bara tanken p’e5 starksprit, sprite, saft, skumvin och n’e5gra ledsna, frysta jordgubbar som simmar omkring i en stor hink tillsammans med f’f6r l’e4nge sen bortsmultna iskuber ger mej kalla k’e5rar. Att serveras dricka ur en hink ‘e4r aldrig r’e4tt (f’f6rutsatt att man inte ‘e4r ett husdjur). Don’t get me started on plastglas. Bara ordet “b’e5l” ‘e4r oattraktivt i sig. J’e4mf’f6r med estetiska drinkar som Strawberry Daiquiri, Caipirinha eller Cosmopolitan. B’c5L. “Vill du ha ett glas b’e5l?” Som jag ser det finns det tre alternativ: 1) om man nu ‘e4r tvungen att anv’e4nda ovann’e4mda r’e5varor, servera dem i s’e5 fall separat och l’e5t g’e4sterna sj’e4lva mixa sina drinkar. 2) g’f6m hinken och h’e4ll upp sm’f6rjan i Dry Martini-glas. 3) bjud p’e5 champagne ist’e4llet. Read more